Affaldsindsamling i Skærbæk

Der er lukket for registreringer
Kom og vær med til årets affaldsindsamling i Skærbæk

I weekenden d. 25. og 26. marts løber Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling af stablen, hvor frivillige i hele landet går sammen om at befri naturen og deres lokalområder for henkastet skrald. Skærbæk Beboerforening bakker op om initiativet og inviterer på affaldsindsamling i Skærbæk 

Der er lagt op til den helt store forårsrengøring, når tusindvis af frivillige borgere i uge 12 trækker udendørs for at luge ud i de store mængder affald, der ligger og flyder i naturen og på gader og stræder. Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling er lige om hjørnet, og igen i år inviterer foreninger, virksomheder, sportsklubber, familier m.fl. på lokale indsamlinger i hele landet. 

I Skærbæk inviterer Skærbæk Beboerforening til skraldejagt søndag den 26. marts med start kl. 10.00 udenfor Skærbækhus. 

Her ser Thomas Molzen, medlem af Skærbæk Beboerforening, frem til en hyggelig dag, hvor byen går sammen om at rydde op i den lokale natur. 
- Vi elsker vores lokalområde og vores natur. Men man bliver jo altid lidt trist når man ser, affald rundt om i byen, selvom der løbende bliver ryddet op. Derfor deltager vi igen i år i affaldsindsamlingen, så vi kan få gjort noget ekstra og få noget frisk luft samtidigt, siger Thomas Molzen. 


En synlig forskel
På landsplan blev det sidste år til intet mindre end 97 ton affald – herunder 350.000 stykker engangsemballage. 
- Man kan håbe, at vi alle er blevet bedre til at smide affaldet i skraldespanden og ikke i naturen, og at der ikke er lige så meget at samle i år. Det bliver spændende at se, hvor meget det bliver til denne gang, afslutter Thomas Molzen som glæder sig til at tage imod en flok friske frivillige på årets affaldsindsamling. 


Tilmelding er ikke nødvendig, men medbring gerne et par arbejdshandsker. 

Der vil blive oprettet en begivenhed på vores Facebookgruppe "Skærbæk - et godt sted at bo", hvor man kan læse mere og melde tilbage, om man er interesseret i at deltage. 

Kontakt også for mere info: Thomas Molzen, tlf.: 25532627

Dato & tid
søndag marts 26, 2023
15.00 15.10 (Europe/Copenhagen)
Adresse

Skærbækhus

--Skærbækhus--
--Skærbækhus--
Få kørselsvejledning
Arrangør

Skærbæk Beboerforening

--Skærbæk Beboerforening--
20942551
DEL

Find ud af, hvad folk ser og siger om dette arrangement, og deltag i samtalen.