Nytårskoncert med Stig Rossen

Der er lukket for registreringer
Nytårskoncert med Stig Rossen

Nu er vi klar igen! Gæster ved koncerten kan se frem til at møde en virkelig ”sværvægter” fra den danske og internationale scene. Det er lykkes os at indgå aftale med Stig Rossen, fortæller klubbens koncertmester Erik From Jacobsen.
Ved koncerten akkompagneres Stig Rossen af Carl Ulrik Munk-Andersen, som publikum kender fra tidligere nytårskoncerter.
Interessen for koncerterne har været stor de tidligere år og arrangørerne forventer, at alle billetter hurtigt bliver solgt.
Det er tredje gang Stig Rossen gæster Taulov Kirke i forbindelse med nytårskoncerterne.

En alsidig herre
Stig Rossen fik sin debut på musicalscenen, da han som 15-årig i 1977 blev en aktiv del af Kolding Festspil og blev senere uddannet til skuespiller i London på Guildhall School of Music and Drama. Stig Rossen fik sit store gennembrud i England.
Han blev hyret til koret i Les Miserables, og efter blot tre måneder fik han tilbudt hovedrollen som Jean Valjean. Denne drømmerolle bragte ham sidenhen rundt i hele verden, og han har til dato spillet Valjean mere end 1500 gange i 10 forskellige lande.
På musik siden startede det hele i 1988 med det danske Melodi Grand Prix, et araberspring og sangen ”Vi danser rock og rul”. Siden har han udgivet 21 cd’er som solist, heraf 5 jule cd’er. Det er også blevet til et ikke uanseeligt antal musical cd’er og koncert dvd’er, både på dansk og engelsk.

Også en del af Four Jacks
I 2008 fik Stig Rossen ideen til en teaterkoncert om Danmarks første ”Boy Band” - Four Jacks.
I 2008 fik Stig Rossen ideen til en teaterkoncert om Four Jacks. Sammen med Keld Heick, Jesper Asholt og Jesper Lohmann og med Stig Rossen selv i rollen som John Mogensen, turnerede gruppen med et brag af et show i flere år.
Efter den danske sanger Flemming Bamse Jørgensens alt for tidlige død nytårsnat 2011, blev Stig Rossen spurgt, om han ville påtage sig at gennemføre en planlagt koncert i Syvstenhallen ved Sæby. Den koncert og en senere mindekoncert førte til, at Stig og Vennerne, når kalenderen tillader det, fortsat optræder med Flemming Bamse Jørgensens store sangkatalog, til glæde for rigtig mange fans.

Dato & tid
søndag januar 15, 2023
16.00 18.00 (Europe/Copenhagen)
Adresse

Taulov Kirke

--Taulov Kirke--
--Taulov Kirke--
Få kørselsvejledning
Arrangør

Lions Elbo

--Lions Elbo--
DEL

Find ud af, hvad folk ser og siger om dette arrangement, og deltag i samtalen.