Åbent hus

Taulov Station

Der er lukket for registreringer
Nu sker det - åbant hus på Taulov Station og liv i gaden...

Foreningen Taulov Station har gennem de seneste år arbejdet for at købe stationsbygningen af DSB for at skabe hyggelige og nyttige rammer for beboere, foreninger og erhverv i Taulov.

Vi underskriver købsaftalen med DSB i forbindelse med et åbent hus arrangement, hvor der vil være mere liv end normalt på stationen og i Taulov Bygade. 

For at tage hul på Taulov Stations fremtidige rolle som et mangfoldigt samlingspunkt,  vil dagen byde på spændende aktiviteter.

Kom og gør et kup på børneloppemarkedet, hør om stationens rolle for modstandskampen under besættelsen og få en pølse og noget at drikke, sponseret af vores lokale Coop365, der på denne måde støtter op om det gode arbejde.

Vi åbner også dørene, og tager skodderne ned, så alle kan opleve bygningen indefra og få en ide om mulighederne – måske bliver netop DU inspireret til et arrangement?

Program for dagen og de praktiske forhold omkring børneloppemarkedet findes på Facebook-gruppen ”Nyt liv til Taulov Station”.

Det er By og Land via en pulje fra Realdania, der har givet støtte til arrangementet ”Åbent Hus på Taulov Station” gennem puljen Samlingskraft.

!

Dato & tid
lørdag august 26, 2023
12.00 16.00 (Europe/Copenhagen)
Adresse

Taulov Station

--Taulov Station--
--Taulov Station--
Få kørselsvejledning
Arrangør

Taulov Station

--Taulov Station--
DEL

Find ud af, hvad folk ser og siger om dette arrangement, og deltag i samtalen.