Taulov Hundeskov

  Hvor alle hunderacer mødes... 

Officielt hedder det Taulov Hundeskov. Områdets hvide skilt ved vejen kalder det Taulov Fællesområde. Adresse: Holmemarksvej 25, 7000 Frederici

Hundeskoven er indhegnet.
Gode parkeringsmuligheder. 

Alle er velkomne i hundeskoven, uanset hunderace. 

VIGTIG INFO: Hundeskoven bør være et sted, der er hyggeligt at komme for både hunde og mennesker. Gennem årene har vi erfaret, at vi alle har forskellige forventninger, når vi besøger en hundeskov for at nyde en stund med vores bedste ven, hunden.
På Mikael Ankers hundemark i Taulov prioriterer vi, at hundene får lov til at løbe frit og opleve følelsen af frihed og samvær med andre hunde med mindst mulig menneskelig indblanding. Hvis du føler at din hund får overskredet grænserne af andre hunde, så opsøg de andre hundeejere der er på pladsen om løsning af dette. Vi ved godt, at både hunde og mennesker har forskellige grænser, så det kræver vi taler sammen i ny og næ. Vi kan sagtens finde ud af det sammen, selvom vi kommer med forskellige forventninger og meninger om tingene. Vi opfordrer derfor ALTID til at tale pænt til hinanden.

Vi glæder os til at se jer alle til en god oplevelse på marken!

Gode råd ved brug af hundeskoven

Ifølge hundeloven er det altid hundeejerens ansvar at have kontrol over hunden.

Hundeskoven er offentlig, og al færdsel i hundeskoven sker derfor på EGET ansvar.

Det er et lovkrav, at hunden som minimum er ansvarsforsikret.

Forældrene har et ansvar for at informere børnene om færden i hundeskoven. Hundeskoven er ikke en legeplads for børn. Vi anbefaler, at børn IKKE opsøger hunde uden aftale med ejeren af hunden. Vi anbefaler, at der ikke kastes med bolde og pinde af børn, da det hurtigt kan udvikle sig til en farlig situation for både børn og hund.

Vi anbefaler, at hvalpe ejere passer ekstra godt på deres hvalp i hundeskoven. Dette gøres ved at man sætter sig ned, så hvalpen kan søge tryghed mellem ejerens ben. Vær opmærksom på din hvalp HELE TIDEN og sørg for den får gode oplevelser med fra skoven, helst med samvær af hunde på samme størrelse og med samme temperament.

Vi anbefaler, at hunden føres UDEN snor i hundeskoven, da det minimerer konflikter mellem hundene.

Vi anbefaler, at tæver ikke medbringes i hundeskoven, når de er i løbetid.

Vi opfordrer til forståelse for at (også) hunde kan blive irriterede på hinanden og vrede, og at det kan udvikle sig til både høje lyde, løse hår og i værste tilfælde slåskampe. Det er hundenes måde at kommunikere på, og det er vores alles ansvar at afbryde diskussioner mellem hunde, der er kan udvikle sig uheldigt.

Hundepøller må gerne blive på hundemarken, men fjern venligst dem der lægges på stierne.

I tidsrummet 16-18 mødes en del brugere dagligt, så der må forventes i dette tidsrum at være en større gruppe af hunde, der kender hinanden.

Der er 3 indgange i hundeskoven. Hvis du er ny på marken, eller har en skrøbelig hund eller hvalp, eller kommer på et tidspunkt, hvor der er mange store hunde på det åbne areal, kan det være en fordel for din hund, at du benytter indgangene inde bag skoven til venstre for hovedlågen.

Vi henstiller til, at alle tager deres affald (OGSÅ cigaretskodder), og smider det i skraldespanden ved p-pladsens indgang.

Vi anbefaler, at du retter kontakt til Admin i Facebook-gruppen Mikael Ankers hundemark, som er Taulov Hundeskovs side på Facebook, hvis du har haft en negativ oplevelse på marken, således at vi sammen man finde en løsning på dette fremadrettet.

Vi glæder os til at se jer alle til en god oplevelse på marken!

An address must be specified for a map to be embedded

Taulov Hundeskov

Følg os på Facebook