Møllens Dag

Der er lukket for registreringer

Gennem nogle år har det været en tradition at markere DANSK MØLLEDAG den tredje søndag i juni. Det gælder også i år, hvor Pumpemøllelauget Damgaard har besluttet at deltage i det landsomfattende projekt, selv om det sker i beskedent omfang.

Renoveringen og vedligeholdelsen af pumpemøllen på strandengen neden for Damgaard ( officiel adresse: Kolding Landevej 43 ) har løbende stået på i en del år, og også dette forår  har der været gang i bl.a. udskiftning af nogle stykker tømmer. Et arbejde, som udføres af møllelaugets egne medlemmer

Møllevenner og alle andre interesserede inviteres hermed til at besøge møllen i de smukke omgivelser tæt ved Lille Bælt og deltage i et uhøjtideligt arrangement, hvor vi håber på god vind, så møllevingerne kan komme i omdrejninger og man kan se, hvordan pumpeværket inde i møllen bliver aktiveret ved vindens kraft. 

Pumpemøllelauget inviterer til formiddagskaffe på strandengen ved pumpemøllen SØNDAG d.18. JUNI fra kl. 10.30, hvor medlemmer af bestyrelsen samt håndværkere vil være til stede.

 

Der er parkeringsmulighed på engen i nærheden af møllen.

Dato & tid
søndag juni 18, 2023
10.30 14.30 (Europe/Copenhagen)
Adresse

Kolding Landevej 43

--Kolding Landevej 43--
--Kolding Landevej 43--
Få kørselsvejledning
Arrangør

Pumpemøllelauget Damgaard

--Pumpemøllelauget Damgaard--
DEL

Find ud af, hvad folk ser og siger om dette arrangement, og deltag i samtalen.