Nytårskoncert

Der er lukket for registreringer
Lions Club Elbo præsenterer Stig Rossen og Carl Ulrik Munk Andersen

Årets solist ved koncerten i 2024 er igen Stig Rossen, som gennem mere end tredive år har begejstret publikum med sin helt unikke stemme og sin fantastiske udstråling. Han akkompagneres af Carl Ulrik Munk Andersen, som gennem mange har ledsaget en række kunstner ved nytårskoncerterne i Taulov. 

Stig Rossen har medvirket i en lang række musicals, både i Danmark og udlandet, ikke mindst Les Misérables, hvor han har spillet rollen som Jean Valjean ikke mindre end 1.530 gange i 10 forskellige lande. Producenten af Les Misérables, Sir Cameron MacKintosh, udtalte i et interview, at Stig Rossen var hans foretrukne Valjean blandt de mange performere, som i tidens løb har fortolket denne store rolle.

Derudover har han haft hovedroller i Chess, Tordenskiold, Sweeney Todd, Spamalot og Leonora Christina og mange flere.

Som noget helt enestående i branchen har Stig i en lang årrække lavet sine store julekoncertturnéer med 30 til 35 udsolgte koncerter årligt landet over, og han kunne i 2019 fejre sit 25-års jubilæum med julekoncerterne.

Det er 17. gang at Lions Club Elbo arrangerer nytårskoncert. Interessen for koncerterne har, de tidligere år været stor og LC Elbo forventer også at kunne melde udsolgt til nytårskoncerten 2024. Overskuddet fra koncerten går ubeskåret til Lions humanitære hjælpearbejde.

Klik her for at sikre dig billetter til koncerten

Dato & tid
søndag januar 14, 2024
16.00 16.00 (Europe/Copenhagen)
Adresse

Taulov Kirke

--Taulov Kirke--
--Taulov Kirke--
Få kørselsvejledning
Arrangør

Lions Elbo

--Lions Elbo--
DEL

Find ud af, hvad folk ser og siger om dette arrangement, og deltag i samtalen.